Blogia
Una mica de periodisme

Entrevistes, perfil i crònica

Pangea transporta a la xarxa la solidaritat

Pangea transporta a la xarxa la solidaritat Pangea és una ONG que forma part de l’Associació per al Progrés de les Comunicacions (APC), i que té com a objectiu facilitar la comunicació a les persones i col·lectius que treballen pel canvi, la justícia social, l’educació, la pau, el medi ambient, el desenvolupament i la cooperació. Es tracta d’un projecte solidari de comunicació que no només opera al nostre país. Tot això ho fa per ajudar i donar servei a algunes organitzacions i persones, i no esperant una recompensa en forma de benefici economic.
Fa 10 anys que Pangea treballa des d’Internet, i és per aquest motiu que està al dia en les últimes novetats de la xarxa. A la seva pàgina web podem informar-nos sobre la seva agenda, on figuren actes com seminaris i xerrades, sobre les seves campanyes, també podem llegir articles de la seva revista o entrar a pagines d’altres organitzacions d’un caire similar.
Per això Pangea és un clar exemple de que des de les noves tecnologies també es poden fer programes com aquest, solidaris i amb intencions d’ajudar. Internet pot obrir la porta a una modernització de les ONG’s, que tindrien d’aquesta manera, més facilitat per donar-se a conèixer, i per donar a conèixer els seus objectius i la feina que fan.